اگر بالای 40 سال هستید، این مقاله را حتما بخوانید!
اگر بالای 40 سال هستید، این مقاله را حتما بخوانید!

 با افزایش سن بخش های مختلف بدن تغییراتی می کنند و نیاز به مراقبت های بیشتری دارید، یکی از مهم ترین مسائل که بعد از 40 سالگی باید مد نظر قرار بگیرند، تغذیه است

نکاتی که اگر 40 سال را رد کردید، باید رعایت کنید

تغذیه بعد از 40 سالگی بسیار مهم تر می شود زیرا با افزایش سن سوخت و ساز بدن کاهش می یابد، تعادل هورمون ها تغییر پیدا می کند و علت ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن بعد از 40 سالگی است. با این حال، رعایت یک رژیم غذایی سالم در این سنین، از بار ابتلا به بسیاری از شرایط پزشکی خطرناک می کاهد.به طور کلی برای مبارزه با بیماری های مزمن، نیاز زنان و مردان با افزایش سن به مصرف سوپرفودها یا غذاهای شگفت انگیز بیشتر می شود.

در پومو بخوانید : اگر بالای 40 سال دارید این مواد غذایی را بخورید!

تمشک

بسیاری از بیماری های گوارشی در زنان بالای ۴۰ سال، مرتبط با کاهش سلامت روده و هضم نشدن مواد غذایی است. کمبود فیبر در رژیم غذایی، یکی از علل بروز این مشکلات است. متخصصان تغذیه توصیه می کنند روزانه باید ۲۰ تا ۳۰ گرم فیبر از طریق رژیم غذایی وارد بدن شما شود. این در حالی است که مصرف یک فنجان تمشک، بیش از ۸ گرم فیبر به بدن می رساند.

عدس

این ماده غذایی نه تنها به هضم فیبر کمک می کند، بلکه سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین و آهن است و میزان قند خون را نیز در محدوده سالم نگه می دارد.

کدو تنبل

تحقیقات موسسه ملی سرطان ایالات متحده نشان داده که کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن در کاهش ابتلا به بسیاری از سرطان ها به ویژه سرطان سینه مفید است. همه سبزیجات قرمز، زرد، بنفش و نارنجی و همچنین سبزیجات حاوی برگ های سبز تیره، غنی از کاروتنوئیدها هستند. هویج نارنجی و کدو تنبل، در واقع ستاره های بتاکاروتن محسوب می شوند.

گوجه فرنگی

تخم کتان

در پومو بخوانید : رژیم غذایی مخصوص 40 ساله ها، برای حفظ جوانی و سلامتی!!

 گردآوری : پومو

پومو


منبع : زندگی ایده آل