پیشگیری از سفید شدن موها با 5 ماده غذایی
مصرف برخی مواد خوراکی از سفید شدن زودهنگام موها جلوگیری می کند
5 ماده غذایی برای پیشگیری از سفیدی زودهنگام موها
اگرچه وراثت و افزایش سن، غیر قابل اجتنابند اما مصرف برخی ویتامین ها، و مواد معدنی منجر به کاهش سرعت سفید شدن موها می شوند:
در پومو بخوانید : درمان سفیدی مو در خانه با ترکیبی ساده
پیشگیری از سفید شدن موها با ماھی سالمون
ماھی سالمون حاوی اسید چرب امگا ٣، پروتئین و سلنیوم است. یکی از نکات مھم درباره سلنیوم این است که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی بوده و از بدن در برابر رادیکال ھای آزاد مضر که مسئول بسیاری از بیماری ھای خطرناک و نیز پیری زودرس ھستند، محافظت می کند.
پیشگیری از سفید شدن موها با شکلات
شکلات و مخصوصا شکلات نیمه شیرین، دارای ماده معدنی مس است. این ماده معدنی تولید ملانین را افزایش می دھد. ملانین، رنگدانه تیره ای است که به پوست و مو رنگ می دھد.
پیشگیری از سفید شدن موهابا توت ھا
یکی از دلایل شھرت توت ھا، مقدار زیاد ویتامین ث موجود در آنهاست. وجود این ویتامین برای سلامتی پوست و مو ضروری است. ویتامین ث تولید کلاژن را در بدن افزایش داده و رادیکال ھای آزاد مضر را که در پیری زودرس نقش دارند، خنثی می کند. پس خوردن توت، به کاھش روند پیری و حفظ رنگ موھا، کمک می کند.
پیشگیری از سفید شدن موها با سبزیجات برگ سبز
پیشگیری از سفید شدن موها با بادام
در پومو بخوانید : شامپو رفع سفیدی مو واقعیت دارد؟
گردآوری: پومو
https://poomoo.ir
منبع: iec.behdasht.gov.ir