طرز تهیه کلوچه آویشن
طرز تهیه کلوچه آویشن
کلوچه آویشن یک کلوچه خوشمزه و متفاوت میباشد.این کلوچه شکل جالبی دارد و بیشتر به بیسکوییت شباهت دارد.این کلوچه خوشمزه مخصوص ماه رمضان میباشد.برای تهیه این کلوچه با ما همراه باشید.
زمان تهیه و پخت کلوچه آویشن : ۴۱ دقیقه
مواد لازم برای کلوچه آویشن :
شکر سبز | مقداری برای تزیین |
کره آب شده | نصف پیمانه |
شکر | ¼ پیمانه |
آویشن تازه | یک قاشق غذاخوری |
پوست لیموی رنده شده | دو قاشق چایخوری |
آب لیموترش | یک قاشق غذاخوری |
آرد کامل | ۱ و ¼ پیمانه |
همچنین بخوانید: طرز تهیه بسکوییت فانتزی
طرز تهیه کلوچه آویشن :
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید تا آماده شود. در یک کاسه متوسط، کره را با همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا کاملا مخلوط بشوند. آویشن، پوست رنده شده لیموترش و آبلیموترش را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله باید آرد را اضافه کنید. تا جای ممکن با همزن برقی هم بزنید و پس از اینکه سفت شد، با قاشق چوبی به روند اضافه کردن و هم زدن آرد ادامه دهید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده به خوبی ورز بدهید. سپس آن را به چند بخش مختلف تقسیم کنید.
هر بخش را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل برش دهید و از داخل آن مربعهای ۴ سانتیمتری در بیاورید. آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کردهاید بچینید و شکر سبز خوراکی روی آنها بپاشید.
سینی را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند. نوش جان