طرز تهیه توپک پنیری ساده
طرز تهیه توپک پنیری
توپک پنیری یک عصرانه خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم ان را آموزش دهیم.معمولا این غذا را در ماه رمضان هم میل میکنند.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم :
پنیر فتا (پنیر صبحانه) | ۵۰۰ گرم
|
ماست چکیده خامهای | ۱۰۰ گرم
|
شوید و زیره | ۵ قاشق غذاخوری
|
مغز پسته | ۵ قاشق غذاخوری
|
مغز گردوی خرد شده | ۵ قاشق غذاخوری
|
کنجد | ۵ قاشق غذاخوری
|
همچنین بخوانید: طرز تهیه باسلوق رولتی
روش تهیه :
پنیر فتا و ماست چکیده را به وسیله چنگال با هم خوب مخلوط کرده و به اندازه یک فندق از آن بردارید و در دست فرم دهید سپس در صورت تمایل میتوانید در شوید و زیره بغلطانید، این مواد برای افرادی که دارای چربی خون بالا هستند، مناسب میباشد. و یا اینکه توپهای پنیری را در مغز گردوی خرد شده، مغز پسته یا کنجد بو داده بغلطانید و کنار هم در ظرف قرار دهید و همراه نان و سبزی خوردن یا با چای میل کنید.
نکته تغذیهای :
به علت عدم نیاز به پخت و یا سرخ کردن، این غذا، غذایی ساده و در عین حال سالم و مناسب برای افطار کردن است. در ضمن وجود پنیر، ماست و مغزهای روغنی باعث بالا رفتن ارزش غذایی این افطاری میشود. شوید و زیره نیز برای افراد مبتلا به چربی و فشار خون بالا مناسب است.