روش های درمانی جوش زدن در بدن
روش های درمانی جوش زدن در بدن

 همیشه بسیاری از ما از جوش های روی بدنمان رنج میبریم در این مقاله با روش درمان آن و چگونگی بروز آن آشنا میشوید

 شیوه های درمان جوش در بدن

وقتی فرد به سن بلوغ می رسد غدد جنسی فعال شده و شروع به آکنه یا جوش زدن می‌کند.درمان جوش به شکل موضعی و مصرف داروی خوراکی است،اما جوش زدن هیچ وقت ریشه کن نمی‌شود.

وقتی فرد به سن بلوغ می‌رسد، غدد جنسی او فعال می‌شود و می‌گویند فرد شروع به آکنه یا جوش کرده است که این فعال شدن به دلیل فعال شدن غدد جنسی است.

ما به ندرت قبل از رسیدن به سن بلوغ، در پوست جوش زدن داریم؛ برای نمونه یک دختر 7و 8 ساله بعید است بدنش جوش بزند، اما وقتی به سن 10 سالگی می‌رسد و بلوغش شروع شده و هورمون‌های جنسی‌اش فعال می‌شود، پروسه‌ ایجاد جوش آغاز می‌شود.

بحث غرور جوانی و رابطه آن با جوش بحث درستی نیست بلکه یک باور غلطی است؛ البته این عارضه در جوانی ایجاد می‌شود.

در پومو بخوانید : آکنه و جوش صورت شما به دلیل خوردن این نوشیدنی ها است!!

چطور جوش ها نمایان میشوند؟

جوش صورت و بدن ابتدا با جوش‌های زیرپوستی ایجاد می‌شود که آن به دلیل افزایش چربی زیر پوست و التهاب زیاد است.

همه افراد در سطح پوست‌شان میکروبی دارند و وقتی این میکروب تعدادش زیاد می‌شود، این جوش‌ها چرکی و التهابی می‌شود. ابتدا جوش‌ها غیرچرکی هستند، اما وقتی زمان می‌گذرد، این جوش‌ها چرکی و التهابی شده و باعث دردناک شدن و التهابی شدن می‌شود.

درمان جوش براساس شدت آن متفاوت است؛ اگر شدت کم باشد، درمان موضعی است و اگر شدت جوش زیاد باشد، درمانش از موضعی بودن جدا شده و باید داروهای خوراکی به فرد بدهیم؛ مانند آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای هورمونی که به خانم‌ها باید داده شود.

نکته مهم این است که جوش ریشه‌کن نمی‌شود، در این مرحله فرد دارو را استفاده می‌کند و جوش‌هایش خوب می‌شود، اما ممکن است چند سال بعد این جوش‌ها تکرار شوند و قابل پیش‌بینی نیست؛ البته وقتی فرد از یک سنی می‌گذرد جوش‌ها خود به خود خوب می‌شود، اما نمی‌توان سنی برای رفع این عارضه پیش‌بینی کرد.

گردآوری: پومو

پومو


منبع:farsnews.com