رفع ترک های پوستی,روش های موثر برای درمان ترک های پوستی,درمان های ترک های پوستی
رفع ترک های پوستی با روش های طبیعی و پزشکی
رفع ترک های پوستی با روش های طبیعی و پزشکی

 

رفع ترک های پوستی,روش های موثر برای درمان ترک های پوستی,درمان های ترک های پوستی

رفع ترک های پوستی

استرچ مارک یا ترک پوست، خطوط قابل رویتی هستند که روی سطح پوست ایجاد شده و بدون رنگ و سایه مانند هستند. استرچ مارک معمولا روی شکم ایجاد می‌شود اما ممکن است روی ران‌ها، بالای بازو، باسن و سینه هم دیده شود.

ترکهای پوستی در آقایان نیز ایجاد میشوند ولی در خانمها بسیار شایعتر است. از نظر علت ایجاد استریا یا ترکهای پوستی عوامل مختلفی مطرح شده است.

مهمترین عامل کشیدگی پوست به طور ناگهانی است که مثلاً در بارداری و بلوغ شاهد آن هستیم ولی کشیدگی پوست تنها یکی از عوامل ایجاد ترکهای پوستی است و عوامل درونی نیز در بروز آن ها مؤثر می باشند.

از جمله این عوامل تغییرات هورمونی است که سبب عدم تعادل در فیبروبلاست ها ( سلول های تولید کننده الاستین و کلاژن ) می شود.

که این امر منجر به کاهش تعداد و کیفیت فیبرهای کلاژن و الاستین می گردد، در نتیجه پوست فیبرهای کلاژن دچار پارگی شده و پوست حالت ترک خوردگی پیدا میکند.

بیماریهای زمینه ای و مصرف داروهای مختلف مخصوصاً داروهای کورتونی میتواند در پیدایش این ضایعات موثر باشد. استفاده طولانی از کورتونهای موضعی قوی نیز میتواند باعث ایجاد استریا یا ترکهای پوستی شود.

درمان دارویی

یکی از اولین و در عین حال کارآمدترین روش های از بین بردن ترک های پوستی، استفاده از ترکیبات حاوی  رتینوئید تجویزی توسط پزشک می باشد. در این مرحله از درمان، پزشک متخصص ترکیبات حاوی رتینوئیدها را به بیمار توصیه خواهد کرد. رتینوئیدها تاثیر بسزایی در تولید کلاژن در پوست داشته و سلامت و شادابی را به پوست باز می گردانند. البته استفاده از رتینوئیدها به هیچ عنوان برای زنان باردار توصیه نمی شود و حتی در برخی موارد این ترکیبات برای زنانی که زایمان را انجام داده و در مرحله شیردهی هستند نیز، مناسب نخواهد بود.

رفع ترک های پوستی,روش های موثر برای درمان ترک های پوستی,درمان های ترک های پوستی

روش های موثر برای درمان ترک های پوستی

درمان لیزری

شاید بیشتر مبتلایان به مشکل ترک های پوستی این روش را آخرین راه حل بدانند ولی نکته مهم در مورد روش لیزرینگ، تاثیر فوق العاده آن است. در اصل می توانیم بگوییم اگر از مراحل قبل نتیجه نگرفته اید، لیزرینگ آخرین روش برای خلاصی شما از ترک های پوستی خواهد بود. معمولا پزشک متخصص از روش لیزر برای درمان ترک های پوستی زمانی استفاده می نماید که، شدت و میزان ترک های پوستی در بدن فرد بسیار زیاد شده باشد و یا سرعت ایجاد این ترک ها بالا رفته باشد. همانطور که گفته شده روش لیزر برای زنان باردار به هیچ عنوان توصیه نخواهد شد.

درمان خانگی ترک های پوستی

آلوئه ورا

آلوئه ورا گیاهی است که به بازسازی بافت پوست کمک می کند و به همین ترتیب دارای خواص معجزه آسایی است. ژل تازه را از برگ گیاه آلوئه ورا خارج کرده و آن را در ناحیه ای که دچار ترک خوردگی است، ماساژ دهید و اجازه دهید که به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بر روی پوست بماند؛ سپس آن را با آب ولرم شستشو دهید. این کار را به صورت روزانه انجام دهید.

آب لیموترش و کمرنگ کردن ترکهای پوستی

آب لیموترش هزار و یک خاصیت شگفت‌انگیز دارد. آب لیموترش سرشار از اسید و ویتامین c می‌باشد، خاصیت پاک‌سازی سلول‌های مرده را دارد، جای زخم را تا حدودی محو می‌کند و به طور قابل ملاحظه‌ای از علائم ترک‌ پوست می‌کاهد.

لیمو را از وسط نصف کنید

نیمی از لیمو را با ملایمت روی علائم و ترک‌ها به صورت دایره‌وار بمالید. حداقل به مدت ۱۵دقیقه این حرکت را تکرار کنید (زمان لازم برای جذب موثر خواص لیمو) بدن را با آب ولرم آبکشی کنید تا کار به اتمام برسد.

نکته: برای اثربخشی روزی یک‌بار این فرایند را تکرار کنید

رفع ترک های پوستی,روش های موثر برای درمان ترک های پوستی,درمان های ترک های پوستی

درمان های ترک های پوستی

آب سیب‌زمینی

آب سیب‌زمینی؟ واقعا؟ چرا که نه؟ تحقیقات از رازهای شگفت‌انگیزی که در ورای این محصول ارزان اما مغذی پنهان شده، پرده برداشته است. سیب‌زمینی سرشار از ویتامین‌ها (ویتامین C و B) و مواد معدنی (منیزیم، کلسیم، روی، پتاسیم، فسفر و غیره) می‌باشد که به رشد و بازسازی سلول‌ها و ساخت کلاژن و الاستین کمک می‌کند.

با استفاده از چاقو سیب‌زمینی‌ها را به صورت برش‌های نازکی در‌بیاورید. یک برش بردارید و با حرکت دایره‌وار روی تمام ترک‌ها بمالید (مطمئن شوید که آب سیب‌زمینی روی همه سطوح دارای ترک مالیده شده)

اجازه دهید که آب سیب‌زمینی برای جذب بهتر به مدت ۱۵دقیقه روی سطح بدنتان بماند و در همین حین به مالیدن ادامه دهید.بعد از اتمام کار بدنتان را با آب ولرم شستشو دهید.

نکته: برای اثربخشی روزی یک‌بار این فرایند را تکرار کنید

روغن کرچک:

روغن کرچک برای درمان بیماری‌های پوستی و ریزش مو استفاده می‌شود و نتایج بسیار خوبی برای درمان ترک های پوستی دارد .

این روغن حاوی اسید ریسینلیدیک است که به عنوان عامل نرم کننده‌ی پوست شناخته می‌شود و به روند التیام ترک‌های پوستی سرعت می‌بخشد و آن‌ها بسیار کم‌رنگ می‌کند.

هر شب قبل از خواب اندکی روغن کرچک را گرم کنید و ترک‌های پوستی‌تان را با استفاده از آن به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ماساژ دهید.

سفیده‌ی تخم مرغ

تخم مرغ سرشار از پروتئین است. برای درمان ترک‌های پوستی شما فقط به سفیده‌ی تخم مرغ نیاز دارید که حاوی اسیدهای آمینه و پروتئین است. سفیده‌ی دو عدد تخم مرغ را جدا کنید. ناحیه‌ی مورد نظر پوست‌تان را با آب تمیز کرده و سپس یک لایه‌ی ضخیم از سفیده‌ی تخم مرغ را با یک برس روی پوست بزنید. اجازه دهید سفیده کاملا خشک شود و سپس با آب سرد آبکشی کنید. سپس کمی روغن زیتون به پوست بزنید تا مرطوب شود. این کار را حداقل به مدت دو هفته هر روز انجام دهید.

کره کاکائو

کره‌ کاکائو هم برای محو کردن ترک‌های پوستی بسیار موثر است. کره‌ کاکائو یک مرطوب کننده‌ی طبیعی بسیار عالی است که پوست را تغذیه کرده و ظاهر ترک‌ها را محوتر می‌کند. کره کاکائو را روزی دو بار و به مدت چند ماه روی ترک‌ها ماساژ دهید.

همچنین می‌توانید نصف فنجام کره کاکائو را با یک قاشق غذاخوری عصاره‌ی جوانه‌ی گندم، دو قاشق چایخوری موم رنده شده و یک قاشق چایخوری روغن هسته‌ی زردآلو و روغن ویتامین E ترکیب کرده و آن را گرم کنید تا موم ذوب شود. می‌توانید ترکیب حاصل را در ظرفی که هوا به آن نفوذ نمی‌کند در یخچال نگهداری کرده و روزی دو تا سه بار آن را به ترک‌های‌تان بمالید.

گردآوری: پومو