چیپس و دونات
خوراکی های تشدید کننده آکنه

جوش به شدت با رژیم غذایی دارای کالری و کربوهیدرات وابسته است، فست‌فود‌هایی مانند برگرها، ناگت، هات‌داگ، سیب‌زمینی سرخ کرده، نوشابه و میلک شیک‌ها یکی از رژیم‌های غذایی غربی و پر خطر از لحاظ آکنه هستند

خوراکی هایی که باعث افزایش آکنه می شوند

برخی از خوراکی‌ها در رژیم غذایی افراد به بروز و تشدید آکنه منجر می‌شود، در این گزارش به معرفی خوردنی‌های محرک آکنه می‌پردازیم.

آکنه یکی از مشکلات پوستی متداولی است که ۱۰ درصد جمعیت جهان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عوامل زیادی در بروز آکنه تاثیر دارند و می‌توان به تولید بیش از حد کراتین و التهاب و مسدود شدن منافذ پوست اشاره کرد.

ارتباطی بین رژیم غذایی و بروز آکنه موضوعی بحث برانگیز است که اخیراً مطالعاتی روی این مقوله در حال انجام است؛ در ادامه ۴ غذایی که بر بروز آکنه تأثیر می‌گذارند اشاره می‌کنیم.

در پومو بخوانید : شما هم گرفتار جوش و آکنه هستید؟

در پومو بخوانید :  درمان آکنه با ایزوترتینوئین چقدر موثر است؟

فست‌فود‌ها عامل ایجاد آکنه

چیپس و دونات

جوش به شدت با رژیم غذایی دارای کالری و کربوهیدرات وابسته است، فست‌فود‌هایی مانند برگرها، ناگت، هات‌داگ، سیب‌زمینی سرخ کرده، نوشابه و میلک شیک‌ها یکی از رژیم‌های غذایی غربی و پر خطر از لحاظ آکنه هستند.

مطالعه‌ای روی پنج هزار نوجوان چینی نشان می‌دهد که غذا‌های دارای چربی زیاد ۴۳ درصد امکان بروز جوش را افزایش می‌دهد و به طور مؤثر خوردن فست‌فود ۱۷ درصد، احتمال ابتلا به این عارضه را تسریع می‌کند، مطالعه جداگانه دیگری روی ۲ هزار و ۳۰۰ مرد ترکیه‌ای نشان داده مصرف همبرگر و سوسیس ۲۴ درصد خطر بروز آکنه را افزایش داده است.

هنوز به طور واضح مشخص نیست که چرا خوردن فست‌فود‌ها منجر به افزایش ابتلا به آکنه می‌شود، اما برخی محققان معتقدند که به دلیل تأثیر بر بیان ژن و تغییر سطح هورمون این عارضه رخ می‌دهد با این حال مطالعات فعلی فقط ارتباط بین الگو‌های رژیم غذایی و آکنه را نشان می‌دهد، اما برای بروز این عارضه دلیلی مطرح نشده است.

تشدید آکنه با مصرف لبنیات

بسیاری از مطالعات ارتباط بین مصرف محصولات لبنی و شدت بروز آکنه در نوجوانان را مورد بررسی قرار دادند علاوه بر آن مطالعه دیگری ارتباط میان مصرف منظم لبنیات و بروز آکنه در بزرگسالان را مورد بررسی قرار می‌دهد که نشان می‌دهد افرادی که مصرف منظم این محصول را دارند چهار برابر بیشتر به آکنه دچار می‌شوند.

این مطالعات تا کنون ارتباط بین مصرف لبنیات و آکنه را نشان می‌دهد و دلیل علت و معلولی آن را مشخص می‌کند در واقع هنوز مشخص نیست که مصرف مواد لبنی چگونه منجر به آکنه می‌شود، اما چندین نظریه در این زمینه وجود دارد.

شیر به عنوان ماده‌ای برای افزایش انسولین شناخته می‌شود که می‌تواند بر شدت بروز آکنه تاثیر گذار باشد علاوه بر آن شیر گاو حاوی آمینو اسید‌هایی است که باعث تولید بیشتر IGF۱ (محصولات کبدی) می‌شود، این موضوع به افزایش ابتلا به آکنه می‌انجامد البته هنوز مشخص نیست که چرا لبنیات بر تشدید جوش و آکنه تاثیر دارد، اما ارتباط بین این دو عامل مشخص شده است.

غذا‌های غنی از چربی امگا ۶ عامل آکنه

غذا‌های حساسیت‌زا برای آکنه

در پومو بخوانید : کدام غذاها باعث جوش و آکنه می شوند؟

گردآوری:پومو
https://poomoo.ir
منبع: yjc.ir