بهترین رژیم غذایی کاهش وزن برای افراد در معرض دیابت
برای کسانی که در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 هستند، تغییر در شیوه زندگی برای بهبود سلامت از اهمیت بالایی برخوردار است تا در طولانی مدت از پیشرفت بیماری جلوگیری شود. مبتلایان به پری دیابت، افرادی هستند که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند و از نظر قند خون باید به طور مداوم کنترل شوند. در افرادیکه در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 هستند، بدن توانایی پردازش قند را از دست می دهد. در این مقاله، بهترین غذاها برای این بیماران مشخص شده است.
- بهترین روشهای کاهش وزن در اینجا توضیح داده شده اند!
- 15 تا از بهترین و جدیدترین روشهای طبیعی گیاهی درمان سریع انواع دیابت
- 11 تا از بهترین دمنوش ها برای درمان همزمان چاقی و دیابت (جدیدترین تحقیقات)
- آیا هندوانه قند دارد و برای افراد دیابتی مضر است؟ (نتایج تحقیقات جدید)
- 55 غذا یا خوراکی که برای قند خون (دیابت) بسیار مضر هستند (تحقیقات جدید)
- علائم دیابت نوع 1 و 2 در بزرگسالان و عکسهای واضح (تحقیقات جدید)
یک روش سالم برای کاهش وزن
به منظور سنجش تأثیر روشهای درمانی بر روی بیماران پری دیابت (در معرض ابتلا)، برنامه ای مشخص شد. در این کارآزمایی بالینی چندین گروه از بیماران تحت درمان های مختلفی قرار گرفتند، از جمله دارونما، متفورمین (شایع ترین داروی تجویز شده برای بیماران دیابتی) و مداخله گسترده ای در سبک زندگی بیمار که هدف آن بهبود فعالیت بدنی بود.
پس از یک سال مطالعه، کاهش وزن در بیماران دیابتی با یک رژیم غذایی سالم و تحرک بدنی کافی در حداقل زمان ممکن حاصل شد. به این ترتیب، با این روش نه تنها در بیمار دیابتی کاهش وزن ایجاد می شود بلکه باعث بهبود تولید انسولین می شود و قند خون در حد سالم نگه داشته میشود.
غذاهایی مفید افراد دیابتی شامل موارد زیر است:
- مارچوبه
- آووکادو
- لوبیا
- بلوبری
- کلم بروکلی
- ماهی
- دانه کتان
- سیر
- کاله
- اسفناج
- گوجه فرنگیها
البته، در حالی که غذاهایی وجود دارد که باید آنها را مصرف کنید، غذاهایی نیز وجود دارد که باید از آنها اجتناب کنید تا یک رژیم غذایی سالم داشته باشید و خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهید. این موارد می تواند شامل موارد زیر باشد:
- غذای سرخ شده
- نوشیدنی های شیرین
- غذاهایی که حاوی چربی ترانس هستند (مانند مارگارین و کره بادام زمینی)
- غذاهای فرآوری شده و پر کربوهیدرات
- شربت
- میوه خشک و غذاهای میان وعده های پرکالری
- هر چیزی که طعم مصنوعی داشته باشد
محرکهای احتمالی دیابت نوع 2
دیابت نوع 2 شرایط مزمنی است که در آن، بدن، قادر به استفاده و ذخیره گلوگز نمی باشد و گلوکز به جای تبدیل به انرژی به جریان خون باز گشته و سبب ایجاد علایم مختلف می گردد.
یک فرد مبتلا به دیابت ممکن است علائم اولیه بیماری را خیلی قبلتر از تشخیص بیماری احساس کند. شایعترین علائم آن، عطش مداوم و افزایش اشتها در کنار کاهش وزن قابل توجه با وجود گرسنگی است. پر ادراری هم از دیگر علایم بیماری است.
در حالی که عوامل محیطی و ژنتیکی ممکن است فرد را به ابتلای این بیماری مستعد کند، اما درنهایت محیط و عادات سبک زندگی وی است که باعث شروع آن می شود. ژنتیک فقط 10٪ در ابتلا به این بیماری نقش دارد، در حالی که عادت های ناسالم، عامل اصلی آن است و 90٪ نقش دارد. با این وجود، فاکتورهای دیگری هم در ابتلا به دیابت نقش دارند:
به عنوان مثال، زنان بیشتر از این بیماری رنج می برند، به این معنی که افراد متعلق به جنس ماده باید برای کاهش احتمال ابتلا به دیابت اقدامات اضافی انجام دهند. افزایش سن هم احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش میدهد، اما این به دلیل روند پیری طبیعی است که ممکن است بر لوزالمعده تأثیر بگذارد و ظرفیت تولید انسولین را بکاهد؛ اما با گذشت زمان، این بیماری به ویژه در افرادی که در کشورهای توسعه یافته یا درحال توسعه زندگی میکنند، به دلیل دسترسی آسان به داروهای قندی و سرگرمی های منفعل مانند بازی های ویدئویی یا تلویزیونی به طور فزاینده ای شایع تر است. امروزه دیابت نوع 2 در كودكان و نوجوانان تقریباً به همان میزان معمول است كه در چند دهه پیش برای افراد مسن وجود داشت.
- بهترین روشهای کاهش وزن در اینجا توضیح داده شده اند!
- 15 تا از بهترین و جدیدترین روشهای طبیعی گیاهی درمان سریع انواع دیابت
- 11 تا از بهترین دمنوش ها برای درمان همزمان چاقی و دیابت (جدیدترین تحقیقات)
- آیا هندوانه قند دارد و برای افراد دیابتی مضر است؟ (نتایج تحقیقات جدید)
- 55 غذا یا خوراکی که برای قند خون (دیابت) بسیار مضر هستند (تحقیقات جدید)
- علائم دیابت نوع 1 و 2 در بزرگسالان و عکسهای واضح (تحقیقات جدید)
خوشبختانه، دیابت نوع 2 تقریباً به اندازه دیابت نوع 1 محدود نمی شود و با داروهای فعلی همراه با تغییرات مثبت در شیوه زندگی، می توان آن را به راحتی کنترل کرد. عنصر اصلی بیماری این است که دیابت نوع 2 (دیابت بزرگسالی یا غیر وابسته به انسولین) در نتیجه عدم توانایی بدن در تولید انسولین کافی و یا ناتوانی از استفاده ی بهینه از انسولین تولیدی رخ می دهد؛ که به این حالت مقاومت به انسولین گفته می شود.